Tweede generatie Van der Jagt achter de toonbank
Al zevenentwintig jaar staat Ron Van der Jagt achter de toonbank. Duiken doet hij enkel nog tijdens zijn vakanties, maar toch opent hij iedere dag met een glimlach de winkel.
Daarnaast brengt Ron klanten graag in contact met een goede duikschool in Rotterdam of stuurt hij hen door naar betrouwbare reisbureaus die spectaculaire duikreizen organiseren. Zelf heeft Ron al heel wat spectaculaire duiken gemaakt. Zo denkt hij nog vaak terug aan de vakantie waar hij met acht-meter-lange walvishaai zwom.

Van brandweer tot duikliefhebber
Als verkoper van duikbenodigdheden heeft Van der Jagt Duiken de afgelopen veertig jaar een goede reputatie opgebouwd. Zo komen lokale brandweerkorpsen of zelfs scheepsbedrijven hun materiaal bij Van der Jagt bestellen. Op die manier zijn ze niet enkel zeker dat ze materiaal van topkwaliteit inkopen, de kwaliteit zorgt er eveneens ook voor dat deze mensen veilig hun job kunnen uitvoeren.

Ook duikliefhebbers kunnen bij Van der Jagt terecht voor materiaal. Van der Jagt verkoopt heel wat verschillende merken binnen verschillende prijsklassen. Snorkelsets kunnen bijvoorbeeld variëren van 29.00 euro tot 79.00 euro.
Ook mensen die liever vanop de bank naar vissen staren kunnen bij Van der Jagt Diving terecht. Zij kunnen zich vergapen aan de mooie fotoboeken die in de winkel verkocht worden.

Van der Jagt Diving Reparatieservice
In de laatste veertig jaar heeft Van der Jagt Diving heel wat expertise opgebouwd als het gaat op duikgereedschap. Daarmee dat Van der Jagt Diving nu ook een goed aangeschreven reparatieservice aanbiedt.
Gezien duikmateriaal voor professionele doeleinden of hardcore hobbyisten niet goedkoop is, is repareren vaak een financieel voordelige optie.

Online Shoppen bij Van der Jagt Diving
Als er een ding is dat de familie Van der Jagt de afgelopen veertig jaar geleerd heeft is het dat je met je tijd mee moet. Niet enkel de duikuitrusting werd de afgelopen veertig jaar erg gemoderniseerd, ook het runnen van een winkel is veranderd.
Van der Jagt Diving biedt al enkele jaren een uitgebreide webwinkel aan waar klanten vanuit heel Nederland terecht kunnen voor hun duikbenodigdheden. Kijk voor meer informatie op onze website www.vanderjagtdiving.nl.

Reacties

Van der Jagt Diving

Bij Van der Jagt Diving uit Capelle a/d Ijssel kunt u alles op het gebied van duiken vinden. Van duikuitrusting tot accessoires en van het repareren tot vullen van de cilinder flessen. Van harte welkom op onze website!

Deze pagina delen

PRODUCTEN

Recente Posts

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, kunnen wij u misschien helpen?