De reparatieservice voor al jouw duikmaterialen

Goed onderhoud aan jouw duikmaterialen is van groot belang. Scuba diving met materiaal dat beschadigd is, of niet meer helemaal optimaal werkt is levensgevaarlijk. Veel van dit onderhoud kun je prima zelf doen. Spoel je duikuitrusting altijd goed uit en controleer regelmatig of je defecten of slijtage aan de spullen ziet. Zo voorkom je grote problemen. Mocht je nou iets tegenkomen dat je niet zelf opgelost krijgt? Of wil je dat een expert even met je meekijkt? Dan staat de reparatieservice van Van der Jagt Diving voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat je binnen no time weer onderwater kunt.

Reparatie aan jouw gehele duikuitrusting

Duikmateriaal is vaak niet goedkoop en repareren is dan ook meestal een voordeligere oplossing dan vervangen. Dus heb je een kapotte rits in je duikpak hebt zitten, twijfel je of de ademautomaat nog wel goed werkt of moeten jouw cilinder flessen gevuld worden? Van der Jagt Diving kan je bij al je duikproblemen helpen. De afgelopen veertig jaar hebben we flink wat expertise opgebouwd. Niet alleen hobbyisten weten onze winkel te vinden, maar ook lokale brandweerkorpsen en zelfs scheepsbedrijven helpen wij met hun duikuitrusting. Met deze jarenlange ervaring repareren we al jouw duikmaterialen. Bij onze reparatieservice maken we alleen gebruik van hoogwaardige materialen van de allerbeste kwaliteit. Zo kun jij weer met een gerust hart op pad.

Duiken zit in ons bloed

Van der Jagt Diving is een familiebedrijf en scuba diving zit in ons bloed. Zelf hebben we al veel mooie duiken gemaakt en we willen niks liever dan die geweldige ervaringen met jou delen. We helpen je bij het vinden van de perfecte duikuitrusting, maar zijn er ook als jouw uitrusting toe is aan onderhoud of reparatie. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je snel weer het water in.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Reacties

Van der Jagt Diving

Bij Van der Jagt Diving uit Capelle a/d Ijssel kunt u alles op het gebied van duiken vinden. Van duikuitrusting tot accessoires en van het repareren tot vullen van de cilinder flessen. Van harte welkom op onze website!

Deze pagina delen

PRODUCTEN

Recente Posts

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, kunnen wij u misschien helpen?